Travels to the edge

Eks ma usun et suurem osa selle jutunurgakese külastajaid on näinud dokumentaalfilme loodusest. Ma usun ka et suurem osa neist on olnud vägagi huvitavad. Soome kanali pealt (YLE/TV1) saab iga teisipäev nautida kella 14.05 paiku Art Wolfe'i käimisi ning tegevusi. Parasjagu on tal kaasas ka fotoaparaat, et nähtut ikkagi pildile talletada. Kohad mida ta külastab on uskumatult ilusad. Ta püüab ka anda väikeseid nippe pildistamise kohta, niiet on võimalus isegi midagi kõrvataha panna. Tänases saates külastas ta hülgeid ja pingviine väga jahedal saarel.

Tänasest saatest pärit killuke:
avanaeb siit.

3 Comments:

Sven Z. said...

Kes veel ei tea, siis Art Wolfe'i kohta infot nii palju, et ei Art ega ka Wolfe ei ole tema pärisnimed. Need nimed võttis ta endale, kui ta hakkas loodusfotograafiaga tegelema. Seega ehtne kunsthunt või hundikunst :) Tabav nimi igal juhul. Ei tea, kas keegi Eesti loodusfotograafidest pole mõelnud nimevahetusele? Näiteks võtta oma nimeks Villem Võsa, Ott Mesikäpp või hoopis Liilia Liblikas.

Vivian said...

Väärt teema. Loodetavasti on tulevikus oodata viiteid ka häädele fotoraamatutele :)

Kunter said...

Olen natuke näinud seda sarja ning julgen ka soovitada. Näeb palju ilusat loodust ja saab ka targemaks. Lisaks oskab Art Wolfe väga hästi kirjeldada enda nägemust loodusest ja räägib, millele ta pildistades tähelepanu pöörab jne.

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner