Parima valguse pilt- novembrikuu

Kindlasti on paljud märganud, et novembrikuus ei ole valgus päikese kujul just palju kordi ennast näidanud. Ei ole hullu, sellegi poolest laekus novembris looduspilt.ee lehele hulganisti häid valguse pilte. 7vaadet meeskonna arvates on novembrikuu valguse tiitlit väärt Rivo Tarumi loodushetk "Üksik saar" Hea töö!



Kas Sinu jaoks on olulisem hetk või valgus?

Arvan, et need kaks asja käivad käsikäes. Valgus on ikkagi see, mis loob meeleolu.


Kas Sinu arvates pakub loodus sageli, või pigem harva, jäädvustamiseks häid valgushetki?

Loodus pakub alati, ole ainult mees ja püüa kinni. Ajast on puudu. Ei saa iga päev fotokotiga looduses luusida. Seetõttu on asi raskem, õnnestumine jääb juhuse hoolde. Kas just sellel ajal, kui võimalik pildistama minna, loodus seda õiget valgust/hetke pakub.


Parima valguse pildi kirjeldus

Nagu paljud teavad, augusti udused hommikud on võrratud. Saigi plaani võetud ja käisin siis igal hommikul, kui oli oodata päikesetõusu, rabas. Alati ei vedanud ja päike jäi tulemata või siis ei olnud piisavalt seda õiget olustikku(udu, pilvi). Nende paari nädala jooksul oli ainult üks hommik, kus kõik klappis ja siin see pilt on. Muidugi pildimaterjali tuli palju ja aja möödudes, arhiivis lapates, tuleb jälle mõni unarusse jäänud kaader välja.




Rivo Tarum "Üksik saar"


2 Comments:

Karl said...

Palju õnne Rivo, väga võimas pilt! :)

Rivo said...

Tänan!

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner