Lummav Сямозеро

Palju järvi, kivine pinnas, sood, mägine maastik, liigirikas loodus - selline on Karjala, kui püüda seda kirjeldada ühe lühikese lausega.


Asulasse toidukaupade järele sõites otsustasin ma poodi minemise asemel minna hoopiski mujale. Tulin autost välja ja asusin otsima teed järve äärde. Mööda kõrvaltänavaid liikudes jõudsin ma tupikusse. Ühe maja uksest piilus vanatädi, kellel ei olnud just kõige sõbralikum pilk. Kauemaks ma sinna igaks juhuks seisma ei jäänud, läksin otsima teisi võimalusi järve kaldale pääsemiseks. Järgmine kõrvaltee osutus õigeks...

Järgnevalt väike fotoreportaaž, loodan, et pildid räägivad ise kogu loo ära. 









Mõningaid fakte

Essoyla (vene k.Эссойла, karjala k. Dessoilu) on 2000 elanikuga asula, mis asub Сямозеро (karjala k. Seämärvi) järve kaldal. Syamozero on suur järv, mille pindalaks on 266km2. Nii nagu Karjala järvedele on iseloomulik saarte rohkus, on ka sellel järvel väga palju saari - täpsemalt 80 tükki. Võrreldes Peipsi järvega, on Syamozero on pea 2 korda sügavam, ehk siis 24,5m. 


1 Comment:

Unknown said...

Sõltumata sellest, kas nad saavad igapäevaselt suukaudseid või tulevasi süstitavaid depo-ravimeetodeid, on vaja ravimite külastamist ja ohutuse ja reageerimise jälgimist. Kui patsiente ravitakse piisavalt vara, enne kui on tekkinud palju immuunsüsteemi kahjustusi, on eluiga normaalne, kui nad jäävad edukaks. Siiski, kui patsiendid ravi lõpetavad, tõuseb viirus enamiku patsientide puhul kõrgele tasemele, mõnikord seostub raske haigusega, sest olen läbinud selle ja isegi suurenenud surmaohu. „Ravimise“ eesmärk on käimas, kuid usun ikka, et minu valitsus tegi ravimeetodite leidmise asemel miljonid ARV-ravimid. pideva ravi ja jälgimise jaoks. Ainuüksi ARV ei saa HIV-i ravida, kuna nakatunud rakkude hulgas on väga pikaajalised CD4-mälu rakud ja võimalikud teised rakud, mis toimivad pikaajaliste reservuaaridena. HIV võib neis rakkudes peita ilma organismi immuunsüsteemi avastamata. Seega, isegi kui ART täielikult blokeerib rakkude järgnevad infektsiooniringid, säilivad enne ravi alustamist nakatunud reservuaarid ja nendest reservuaaridest HIV-i reboundid, kui ravi lõpetatakse. „Cure” võib tähendada hävitamise ravimist, mis tähendab, et täielikult vabaneb reservuaariviiruse kehast või funktsionaalsest HIV-i ravimisest, kus HIV võib jääda reservuaarrakkudesse, kuid pärast ravi katkestamist on võimalik takistada kõrgeid tasemeid. usub, et Parkinsoni tõve, skisofreenia, vähi, skolioosi, fibromüalgia, fluorokinolooni toksilisuse inimeste jaoks on lootust
Sümptom Fibrodüsplaasia Ossifikaanid Progressiva.Fatalne perekondlik unetusfaktor V Leideni mutatsioon, epilepsia Dupuytreni haigus, desmoplastiline väikeste ümmarguste rakkude kasvaja Diabeet, tsöliaakia, Creutzfeldt-Jakobi tõbi, aju amüloidi angiopaatia, ataksia, artriit, amüotroofiline külgskleroos, Alzheimeri tõbi, adrenokortikaalne kartsinoom.Astma, allergilised haigused.Hiv_ AIDS, herpes, põletikuline soolehaigus, Copd, diabeet, hepatiit, lugesin temast võrgus, kuidas ta ravib Tasha ja Tara, et võtsin temaga ühendust drituaherbalcenter@gmail.com isegi rääkides whatsapps +2348149277967 usust mulle see oli lihtne ma jõin tema taimsete ravimite kaks nädalat ja olin ravitud nagu see ei ole Dr Itua ime mees? Jah, ta on! Ma tänan teda nii palju, et ma soovitan, kas teil on üks neist haigustest. Pls võtke temaga ühendust, ta on tore mees.

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner