Tervitused!

Olete siis jõudnud blogisse, mis peaks kajastama selle blogi nn 'kirjanike' emotisoone nii tehnika, looduse kui ka kirjatükkide valdkonnast. Eks Eestimaa on selline imelik maa, kus on tegelikult olemas kõik vajalik pildistamiseks. Meil on kosed, järved, jõed ja ojad. Ega meil pole puudust ka loodusnähtustest ja ka elusolenditest. Alati võiks ju ka rohkem olla, kuid suur tükk ajab suu harilikult ju lõhki ning hinnakem siiski seda mis meil juba olemas on. Siinsed 'kirjanikud' on loodust avastanud juba tükk aega. Kes vähem, kes rohkem. Igatahes soovitan seda blogi regulaarselt külastada, eks mõni kirjatükk ikka nädalas ilmub (kui just väga kiired ajad pole).

4 Comments:

Anonüümne said...

Väärt ettevõtmine !

Rivo Tarum said...

Asjalik ettevõtmine. Hea, kui Eesti loodusfoto teemalisi lehekülgi juurde tekib. Kas blogspotis on võimalik juurde pookida RSS feed? Ise kasutan seda pidevalt, et ennast asjadega kursis hoida.

Villem said...

Ma ei ole küll suur RSSispetsialist ja ise seda ei kasuta, aga ma usun, et see on meil olemas: http://7vaadet.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
Kui siiski esineb probleeme, andke kindlasti teada.

Villem

Rivo Tarum said...

Näed,ongi olemas.Ise ma seda linki ülesse ei leidnud. Suured tänud.

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner