Öö ''Makro rabas''

Mõtlesime Taneli, Antoni ja Villemiga et mis oleks kui, veedaks öö rabas? - Mõeldud, tehtud! Veetsimegi öö ''Makro raba'' vaatetornis. Üllatuslikult ei kõikunudki torn öösel väga palju, kuid tuul oli kohati üpriski tugev. Eelneval päeval tekitas muret tõsiasi, et pilved olid taevast kadumas, kuid öösel tekkis järgmine mure. Pilvemassiiv tuli ja summutas kõiksugu mõtted selgest taevast. Mina olin näiteks öö läbi üleval, magada ei saanud. Lihtsa asja - padja puudumine, pärssis magamist. Üleüldine äratus oli teist korda 4.30. Kuulsin kaugemalt lähenevaid inimesi, kes vast päikese tõusu olid tulnud vaatama. Pakkisime kähku asjad kokku ning  pakkusime kahele ümisevale naisele ka tornis ruumi. Kusjuures üks naine pani kergelt meile ära, kuna ütles, et tema on selles tornis ööbinud juba kaks korda. Hommik oli pilvine ning täis rabakülastajaid. Tuhnisime mööda laugastevahesid ringi. Oli küll pilvine, kuid see-eest muhe hommik. Mõned pildidki vaatamiseks:

Hommikune kuretund.
Õhtune lebohetk rabajärve ääres.
Murakaleht samblal.
Kukemari.

Pikalehine huulhein.
Kanarbik pilvisel hommikul.
Öine magamine tornis. Kusjuures kummikud on seatud tuulitõkkeks.
Hommikusöök rabatornis.

1 Comment:

Unknown said...

Sõltumata sellest, kas nad saavad igapäevaselt suukaudseid või tulevasi süstitavaid depo-ravimeetodeid, on vaja ravimite külastamist ja ohutuse ja reageerimise jälgimist. Kui patsiente ravitakse piisavalt vara, enne kui on tekkinud palju immuunsüsteemi kahjustusi, on eluiga normaalne, kui nad jäävad edukaks. Siiski, kui patsiendid ravi lõpetavad, tõuseb viirus enamiku patsientide puhul kõrgele tasemele, mõnikord seostub raske haigusega, sest olen läbinud selle ja isegi suurenenud surmaohu. „Ravimise“ eesmärk on käimas, kuid usun ikka, et minu valitsus tegi ravimeetodite leidmise asemel miljonid ARV-ravimid. pideva ravi ja jälgimise jaoks. Ainuüksi ARV ei saa HIV-i ravida, kuna nakatunud rakkude hulgas on väga pikaajalised CD4-mälu rakud ja võimalikud teised rakud, mis toimivad pikaajaliste reservuaaridena. HIV võib neis rakkudes peita ilma organismi immuunsüsteemi avastamata. Seega, isegi kui ART täielikult blokeerib rakkude järgnevad infektsiooniringid, säilivad enne ravi alustamist nakatunud reservuaarid ja nendest reservuaaridest HIV-i reboundid, kui ravi lõpetatakse. „Cure” võib tähendada hävitamise ravimist, mis tähendab, et täielikult vabaneb reservuaariviiruse kehast või funktsionaalsest HIV-i ravimisest, kus HIV võib jääda reservuaarrakkudesse, kuid pärast ravi katkestamist on võimalik takistada kõrgeid tasemeid. usub, et Parkinsoni tõve, skisofreenia, vähi, skolioosi, fibromüalgia, fluorokinolooni toksilisuse inimeste jaoks on lootust
Sümptom Fibrodüsplaasia Ossifikaanid Progressiva.Fatalne perekondlik unetusfaktor V Leideni mutatsioon, epilepsia Dupuytreni haigus, desmoplastiline väikeste ümmarguste rakkude kasvaja Diabeet, tsöliaakia, Creutzfeldt-Jakobi tõbi, aju amüloidi angiopaatia, ataksia, artriit, amüotroofiline külgskleroos, Alzheimeri tõbi, adrenokortikaalne kartsinoom.Astma, allergilised haigused.Hiv_ AIDS, herpes, põletikuline soolehaigus, Copd, diabeet, hepatiit, lugesin temast võrgus, kuidas ta ravib Tasha ja Tara, et võtsin temaga ühendust drituaherbalcenter@gmail.com isegi rääkides whatsapps +2348149277967 usust mulle see oli lihtne ma jõin tema taimsete ravimite kaks nädalat ja olin ravitud nagu see ei ole Dr Itua ime mees? Jah, ta on! Ma tänan teda nii palju, et ma soovitan, kas teil on üks neist haigustest. Pls võtke temaga ühendust, ta on tore mees.

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner