Tehnikajuttu ka

Viitan kahele heale internetilehele, kus on juttu fototehnikast. Kuna nad nii head on, siis ilmselt enamik fotohuvilisi juba teab neid, aga ehk on inimesi, kes veel pole kuulnud:) Huvitavaks teeb need lehed minu arvates just see, et kui nendele lehtedele ilmub näiteks ülevaade uuest kaamerast, siis võib kindel olla, et see ülevaade ei koosne ainult kommenteeritud spetsifikatsioonilehest. Juttu on ka loo kirjutaja enda kogemustest vastava fototehnilise tööriista kasutamisel, mis on päris kasulik, sest autorid on ise üldjuhul pildistamisega küllalt lähedalt seotud.

http://www.luminous-landscape.com/ Luminous Landscape veebilehe plussideks on paljde autorite osalus ja seetõttu väga erinevate tootjate ja valdkondade kajastamine. Nimest selgub siiski rõhuasetus maastikuteemale.

http://www.bythom.com/ Thom Hogani veebikülg kajastab küll ainult Nikoni tehnika ülevaateid, kuid leiab ka artikleid muudel teemadel. Väga põhjalikud ülevaated ja margitundmine. Siit leiab sageli ka kindlaid teateid tulevastest kaameratest. Kui millegi kindla vastu huvi on, tasub silm peal hoida:P

0 Comments:

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner