Parima valguse pilt- oktoobrikuu

Tere loodusfotosõbrad!
Blogi traditsioon jätkab tegutsemist- valida välja iga kuu parima valguse pilt looduspilt.ee keskkonnast. Sedapuhku juba seitsmendat korda. Oktoobrikuu parima valguse pildi autor on Peeter Nahko, pildiga "Sütti, sütti taevas". Braavo!

Ja siit tulevad küsimuste vastused:

Kas Sinu jaoks on olulisem hetk või valgus?

Kuigi valgus ja hetk on tihtipeale omavahel seotud, paneksin ma siiski esikohale valguse, kuid valguse ja hetke jahimehed me ju oleme, see on tõsi. Pean tunnistama, et parima valguse pärast on joostud üksjagu, kuna tihtipeale kestab see vaid hetke.

Kas Sinu arvates pakub loodus sageli, või pigem harva, jäädvustamiseks häid valgushetki?

Eesti loodus on võrratu, tohutult mitmekesine ja erinevaid võimalusi pakkuv, huvitavaid ja erinevaid valgushetki on tegelikult piisavalt, tähtis on vaid õigel ajal õiges kohas olla. Muidugi kipub meil aasta lõpupoole ka pikalt halli aega olema aga isegi see on hea, siis osakme valgust hinnata. Kas Te olete vaadanud Eestis tehtud maastikupiltide taevast, mitut erinevat taevast on olemas :)?

Parima valguse pildi kirjeldus

Ma loodan, et ma pole seda veel näinud, seega ei oska ka kirjeldada aga kui näen ja koos kaameraga kohal juhtun olema, võite kindlad olla, et näete Teiegi ;)


Peeter Nahko "Sütti, sütti taevas"

2 Comments:

Karl said...

Säärast taevast mina veel pole seni näinud, kuid nüüd on ka selline taevas siis tänu interneti laiale haardele nähtud. Ilus, lihtsalt ilus.

Tõnis Tuuga said...

Oleme jälle hea valiku teinud:)

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner