Fotokonkursi "Märka mind!- 2010" piltide esitamise tähtaeg kukub üheksa päeva pärast

Aina rohkem populaarsust koguv fotokonkurss "Märka mind!" toimub tänavu neljandat korda. Piltide esitamise viimane tähtaeg on 1.oktoober! Pilte saab üles laadida sellelt lehelt. Ettetuleva pildirea alt leiate sildi nimega saada foto. Kui vajalikud lahtrid täidetud siis saadetakse teie e-kirjakasti aktiveerimist vajav kiri.
Ühe punkti siiski tooks välja, kuna endal tekkis piltide laadimisega probleeme ja pidin küsima konkursi korraldaja/infotädi käes täpsemalt järele. Pildifail võib olla lihtsalt ühe nimega kirjutatud, näiteks pildi pealkiri. Kuigi fotokonkursi eeskirjades on kirjas, et pildifail peab olema märgitud pildistamise pildi pealkiri, märgusõna, vanuseklass, kategooria, pildi saamise kirjeldus, pildistamise aeg ja koht, ei ole vaja neid kirjutada. Piisab pealkirjast. Registreerimislehel kirjutatakse kõik vajalik oma lahtritesse.

Fotokonkurssi korraldab Vapramäe-Vellavere-Vitipalu Sihtasutus

Head osalemist!

3 Comments:

Aivar said...

Ma vist loobun sellel konkursil osalemisest! Kõigepealt oli ka mul samad küsimused pildifaili kohta! Lisaks pildi aktiveerimisel annab minu veebibrouser veateadet! Ja selgus, et pildid, mis olin üles laadinud polegi kohale jõudnud!!! Kirjutasin probleemist neile ja vastati, et osade meilikontodega nagu (hotmail.com ja mail.ee) on esinenud probleeme. Soovitati kasutada mõnda muud meiliserverit! Närvi ajab see, et sai piltide alla pikad jutud kribatud ja enam ma ei viitsi neid sinna uuesti kirjutada:(
Reeglid ja piltide üleslaadimise süsteem on sellel konkursil ikka puudulikud!!!

Meelis Kalev said...

Vaatamata tehnilistele viperustele, oled sa,Aivar, pildid üles saanud. Just eile mõtlesin kirjutada, et ära anna alla! :)

Aivar said...

Jah rahunesin maha, tegin uue meilikonto gmailis ja saatsin pildid uuesti;) Aga kui edaspidi ka selline jama piltide üleslaadimisega on, siis unustan selle konkursi küll ära!

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner