LAF 2009 pildid

Hommik tõotas tulla ilus. Sai isegi varem mingitviisi üles ärgatud, kuid mille pärast? Eks mina vastaks sellele küsimusele ikka, et LAF-i pärast. Täna oli tõepoolest LAF-i lõpuõhtu. Seda üritust on juba iidamast-aadamast saati oodatud ning lõpuks oligi ta käes, kuid sellega kaasneb ka teadmine, et kui see tore üritus läbi saab, siis tuleb seda järjekordselt terve aasta oodata. LAF2009 huvilistel ja osavõtjatel oli võimalus Linnahalli sisse hüpata juba alates kella kaheteistkümnest päeval. Et päris igav ei hakkaks Linnahallis enne kahte päeval, siis oli rahvale näitamiseks ja ostmiseks üles sätitud tehnikat, kirjandust ning kõike, kõike muud. Kella kahest päeval läks siis see ligi nelja tunnine maraton käima. Õhtut juhtisid Rohke Debelakk ja Aleksei Turovski, kes koos moodustasid vägagi humoorika paari. Eks laval toimus nii mõndagi. Paluti kätt, korraldati isegi lauluvõistlusi. Piltide vaatamise ajaks lõid paljud muusikud ka väga hubase meeleolu. Eks teilegi nuputamiseks, et mis oli Aleksei Turovski vasakus püksitaskus? Vihjeks võib öelda vaid niipalju, et seoses midagi loodusega.
Selleaastane fotode tase oli võistlusel ikka väga tugev ja arvatavasti loota on, et kasvutrend muutub iga aastaga aina kõrgemaks. Võitjad ja äramärgitud tööd leiab siit.
Rahvast oli ka sel aastal päris palju kohale tulnud, mis on omamoodi positiivne. Pärast lõpuõhtut tabas kõiki inimesi üllatus. Taevas olid üksteisega mängimist alustanud erinevad pilveratsud.
Edu ning jaksu Jaan Riisile, tema toetajatele, züriile ning looduspiltnikele! 7Vaadet meeskond jagab omapoolset kiitust ka sel aastal kõikidele võitjatele, äramärgitutele ja osavõtjatele!





































































3 Comments:

Silver Gutmann said...

Ahoi, kas tohib fotot enda auhindamisest kasutada?

Tervitades,
Silver

Tanel said...

Võib ikka. Kas piisab selle suurusega fotost või on vaja suuremat?

Tanel

Silver Gutmann said...

aitäh, piisab sellest suurusest:)

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner