Üleskutse kõikidele lugejatele ja veel üks info

7Vaadet meeskonna nimel annan teada, et ootame ka lugejate ideid ja ettepanekuid - eelkõige näiteks teemasid, mida lähemalt uurida või kajastada. Kui kedagi vaevab mõni sedasorti küsimus, mida tahaks küsitlusenurgas küsida, tasub samuti igal juhul teada anda. Ühendust võib võtta näiteks siinse kommenteerimisvormi kaudu, e-aadressi 7Vaadet ätt gmail punkt com läbi või siis otsida Internetist üles mõne blogi autori enda e-posti aadress. Head ideed võtame kindlasti plaani.


Suveööd on öö läbi pildistamiseks küllaldaselt valged.

Ilmselt on iga blogilugeja aga märganud, et miskipärast ilmub siia viimasel ajal uut sisu kuidagi harva. Nii see tõesti on. Kuid muretsemiseks ei ole põhjust, meiega on kõik korras:-) Asi on lihtsalt selles, et oleme suvisel režiimil, mis tähendab, et väga palju aega kulub objektil - loodust pildistades. Sügise poole ja ehk ka suve edenedes on loota, et siit leiab üht-teist, mis kaamera ette jäi. Postitustesse siiski sellepärast täielikku katkestust ei tule. Näiteks võin välja reklaamida, et juba järgmiseks teisipäevaks on ette valmistatud järjekordne 7 küsimusega intervjuu, aga kellega, see selgub juba teisipäeval:P

Ilusat suve jätkumist kõigile!

1 Comment:

Sven Z. said...

Jah, nii see on, et suvi võtab ikka oma ja suurem osa ajast saab veedetud väljas või siis voodis hommikust välja puhates. Seda rohkem peaks olema materjali pimedamaks ajaks.

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner