Punane leheke

Sõbessoo raba eile õhtul. Te ei kujuta ette kuidas ma tahtsin seda suurepärast esiplaani ja loojangut kenasti ühele pildile vormistada, aga kõik oli nii ebamugava koha peal, et täiesti närvi ajas:) Paremal oli kohe vesi, vaskul puu, alla mingid põõsakesed ja lõpuks ei saanudki sellist pilti nagu vaimusilmas ette nägin. Sellel pildil oli meeletu rahmeldamise peale horisont ka veel viltu, aga järjest rohkem hakkab mulle see pilt meeldima.

8 Comments:

Karl said...

Ma ei kujutagi enda vaimusilmis ette, kuidas oleks saanud seda pilti veelgi paremaks muuta, praegugi ju suurepärane.

Anonüümne said...

Väga hea. Pole ise Sõbessoo rappa kunagi sattunud. Kust on kõige parem ligipääs?

Tõnis Tuuga said...

Jalase küla kaudu. Seal on see see teeots üsna märkamatu, aga ehk leiad. Lõpus tuleb natuke põllul sõitmist ja jõuadki laudtee otsani: http://tinyurl.com/ykvvjy9 Praegu on seal põllul üsna märg ja sopane - auto peaks olema keskmisest kõrgem ja rehvis peaks mustrit ka olema:) Meil nimetatud asjad puududid ja jäime kinni:) Aga kui mitmekesi olla, siis lükkab välja.

Anonüümne said...

Tänud Tõnisele. Kas see teeots on kuidagi märgistatud ka või mida lähimaks tingmärgiks võtta?

Ants said...

Tõnn ära põe;) jumala äge pilt!

Tõnis Tuuga said...

Ei, mulle hakkab ka täitsa meeldima juba:) Anonüümne: kui Rapla poolt Jalasele lähened, siis peale kruusateed keerab üks tee kohe paremale, aga sellest sõidad mööda ja keerad peale vaskut kurvi paremle "võssa". Viitasid ega midagi ei ole. Edu otsimisel!

Arthur Arnwald said...

See just ongi haige, et Raplamaal pole paljudes kohtades matkaradade viitasid. Kevadel sinilillede õitsemise ajal sai käidud väiksel (ühepäevasel) Raplamaa tripil autoga linnuseid ja loodust kaemas, kuid rabasse ei jõudnudki viitade puudumise tõttu. Aega ei olnud nii palju, et hakata pidevalt nuputama, kuidas sinna saada. Ühes külas, kus oli mingi matkaraja kaart, olid kellegi elaniku segased koerad lahti, nii et pidi kiiremini autosse tagasi kobima. Selline jama eriti ei innusta Raplamaal kondama. Kohalikud peaksid midagi ette võtma, et oma maakonda atraktiivsemaks muuta. Märgid ja viidad tuleks püsti panna. Siseturismi on vaja kõvasti arendada, sellest tõuseb ka kohalikele rohkem kasu.

Tõnis Tuuga said...

Õige tähelepanek Arthur!

Postita kommentaar

 
Lendoravale Looduspilt.ee banner